Kapcsolat

Kiss Sándor

villanyszerelő, napelem szerelő

Telefon:
06 30 330-4536

Üzenetfelvétel:
06 30 301-0525

Telephely:
Gyál


Tekintese meg adatkezelési szabályzatunkat: GDPR

EPH jegyzőkönyv

Minden újonnan létesített gázhálózatnál a szolgáltató érintésvédelmi nyilatkozathoz köti a beüzemelést. Mi ezen vizsgálatok elvégzését is vállaljuk. Elkészítjük vagy ellenõrizzük az EPH (egyenpotenciálra hozó hálózat) meglétét és gázkazán, gázbojler villamos bekötését. Konvektorok esetében az EPH vizsgálata szükséges.


A villanyszerelési árakról általában

Egy szolgáltatás árának kedvezőnek, vagy kedvezőtlennek való megítélésekor több szempontot érdemes mérlegelni. Az ár sokszor nem a teljesítmény függvényében változik, ésszerű döntésekkel pedig sokat meg lehet takarítani!

 A mindennapi életben sokszor találkozunk azzal, hogy egy olcsón dolgozó szakember nem megfelelő minőségű anyagokat használ, esetleg nem végez megfelelő színvonalú munkát. Természetesen ennek az ellenkezője is tapasztalható, amikor egy magas áron dolgozó cég ugyanúgy nem szolgáltat minőségi többletet! Pusztán az ár nagysága tehát nem ad megfelelő eligazítást abban, hogy melyik szolgáltatót érdemes választani, az a következtetés azonban levonható, hogy fontos a megfelelő ár - szolgáltatási minőség arány!  Cégünk az ügyfelek elégedettsége érdekében különös figyelmet szentel a minőségi anyagok beszerzésére, a színvonalas, képzett szakemberekre, a felelősségteljesen végzett munkára és az ehhez igazodó, az ügyfelek számára kedvező árak kialakítására!
 A villanyszerelői munka rendkívül felelősségteljes! Egy kevésbé hozzáértő, figyelmetlenebb villanyszerelő komoly károkat tud okozni az Ön ingatlanában, esetleg testi épségében! Ezért, mielőtt kiválasszuk, hogy mely céget kívánjuk megbízni a feladatok ellátásával, érdemes tájékozódni!